Saturday, October 9, 2010

..workshop...

salam...
pagi tadi aku dan group lab 3 aku kena wat exp 9..
pasal sand casting and metal casting...
tapi,sebab kami nie student material,so kami just jadi observer ja...
yg prepare mold sume student manufacturing..
kiranya kami dok citu tok menyebok je la...hehhehehe
tapi,tengah elok2 kitaorang tgok student manu prepare mold...
bro edy dtag..   die panggil kami...
die cakap nak bagi kami kerja yg mudah...
pe benda nyer??
emmmmm...rupa rupanya ktorng kna cut pure aluminium ..
bukan per...senang aluminium tu nak melts kalu kiter potong dlm ukuran yg kecik...
jadi,kitorng tanpa banyak bicara pon wat je la...
best jugak men potong2 nih..
ye r..da lama tinggalkan first year...
slalu keje dlm lab jer...
sejuk!!!ada aircond 
tapi,ari nih kat workshop panas sungguh....berpeluh2 kami semua...





Alhamdulillah....
kirenya memang happy la ari nih..
sbb wat lab tak tension...men2 ja..
sampai kna marah dengan bro edy sbb kami men bayak sangat sampai  tangan member aku cam darah skit...
hehehehe(padan muka sume org!)




2 comments:

cahaya kegembiraan said...

paling cute yg tudung krim tue.. sapa yea? nak berkenalan boleh??... hahahahaha

Anonymous said...

aah..tudung cute tuh memng cute...
sampai bro demo pown terpikat..hhahahahha