Sunday, July 18, 2010

....happy belated besday NAQUIAH....

khamis malam ari tu kami 6 sekawan telah meraikan besday nurul naquiah ...
sbnarnya,besday quya bulan lepas,kiranya ktorng sambut sebulan lewat la...ari tu tak sambut sbb da final xm...
nak dijadikan cter,kami plan besday quya dah lama dah .since ari senin lagi tapi,ktorg still tak dapat nak decide menu apa tok quya..at the end ktorng ingat nak pergi SRI GOMBAK tok cri makanan kat situ..tapi,masalah terbesar ktorng ialah none of us have a car...so,we have a big prob to get the food..kami pon p la call kawan2 yg leh bantu..ramai yg ada hal.tapi,alhamdulillah diana dapt tolong drive ktorg g seri gombak .
so,aku n wanah la yg diberi tugasan tok beli sate n pizza hut
.memandangkan ini acara surprise tok quya,jadi kami sama2 pikirkan jalan macam mana nak suruh quya turun bawah@venue tempat kejadian..
at the end,aini volunteer tok jadi org yg bertanggungjawab pastikan quya turun...
ape yg aini buat??
aini tipu quya dengan mengatakan carem jatuh longkang n kaki die sakit.
jadi mintak tolong quya tok teman .
jadi,quya yg lurus pon ikut la aini p turun bawah
.time tuu kitorg sume dah  bersedia ngan kek nyorok tepi dinding.
bile quya sampai ktorng pon nyanyikan lagu. sambil sparay benda ape tah....
quya pon terkejut la lalu menyorokkan diri disebalik dinding n tak kuar2...
sampai abis ktorg nyanyi pon die tak kuar...dasyat sunnguh quya terkejut..hehhehehe.
.apa2 pon kami dapat raikan quya dengn baik skali..terima kasih kat kawan -kawan sbb beri kerjasama....
kami 6 sekawan telah membahagikan tugas antara kami
.list seperti berikut:


carem:ditugaskan tok beli sate n pizza hut 
wanah:pencetus idea n ditugaskan tok bli sate n pizza hut
fad:ditugaskan beli kek di klcc
day2:ditugaskan beli kek di klcc
diana:driver tok ke sri gombak
ika:penyumbang tenaga n tukang inform kondisi quya
aini:orng yang menipu quya tok pastikan event berjalan lancar
quya:mangsa n org yg diraikan



menu hari kejadian:
kek perisa strawbery yogurt
sate
pizza hut:hawaii chicken n papporoni
air:orange f&n
nasi impit n timun

2 comments:

dekichatta said...

piza hut kn boikot????

penjaga terbaik said...
This comment has been removed by a blog administrator.