Wednesday, February 16, 2011

my scrapbook

Assalamualaikum..
dah lama aku tak update blogkan
ye r..bz la sejak akhir2 nih..(alasan takleh blah)


just nak kongsi perasaan gumbira aku ngan korang...nape aku happy sangat???
sebabnya aku dah siapkan scrapbook kelas counseling aku dan aku dah present da tadi..gler lega...
lepas nih just nak concentrate kat mid term2 aku yg tak abih 2 lagi...;
nie picture scrapbook aku...from cover page until end...




nie cover page scrapbook aku..

second page.photo tyme aku kecik2 dulu..

page yng mengambarkan hobi aku...cam bese r..tgok cter n wat biskut (hobi ke??)
tapi,tak siap lagi tyme nih..sepatotmya ada description skit kat pic tuh

nie page family aku..tetibe aku rase cam pic khalil cam beso sangat..cehh..cam die plak watak utama.
photo bwah tuh pic aku,kamila n khalil tyme raya tahun lepas..
cehhh..member aku cakap aku kurus dlm pic tuh..tapi,kat luar tak...
busuk nyer budak!!!aku teros emosi!!

photo ngan member2...nie pon tak siap lagi nih..da pic len sepatotnya..
gambo tyem aku kat skool dulu...

tada....aku bukakkan pic yang terselindung di atas...sume pic ktorang..huhuu

pic classmate aku...tyme kat workshop.huhuhu..tyme kna marah nagn bro edy...

pic cousin aku yng third phase..huhuhu..kire nie cousin paling kecik r....
comey kan mereka???harap2 beso pon comey..ye r..setengah org kecik2 cumel dah beso???ermmmmm
tgok pic anda sendiri..

4 comments:

tura hepy said...

ngah mushkil nih asal gmbo budak3 kt bwh tu bole masuk, gmbo kite xmsuk...hehehe...kreatif ;)

penjaga_terbaik said...

hehehehe..kamu kan cousin yang second phase..cam kite..kirenya berumur 20-an...kalu yg abg2 phase yg pertama...huhuhu

fadil___lah ^_^ said...

fizah! asal kte rase nk nges ble bc cite ko yg ni???? ttsssskkkkkk...
bkn sbb tiada dlm gambr,tp...
hati terusik ble bc, rase terharu.
..................................




i dunno y~
weh, berseni!! ^^

penjaga_terbaik said...

sory..tak berniat nak wat kamu terusik or tertouched..
anyway thanks for the compliment...huhuhu