Friday, January 21, 2011

kelas fancy cookies....


salam....
yehaaaa...akhirnya impian aku nak blajo decorate cookies tercapai...
seronok seh blajo wat biscuit nih...
aku tak sangka biscuit aku wat comey..hehehehe(puji dri sendiri)
nilah hasil deco aku
hah...ni lah hasil deco aku...


nak dijadikan citer..semalm cuti thaipusam...ok..dan aku bukanlah org yg sambut perayaan itu yea..jgn salah paham!
aku memang dah budget tyme cuti thaipusam aku nak blajo wat deco..
seperti biasa lepas confirm aku pon bayar lah duit kelas..but through bank la..
tapi,masalahnya umah akak tuh kat balakong..
punyer jauh.....
mak ngan ayah yang hanto..
ktorang kuar umah kol 1.3ptg tapi,smpai kol 3ptg..
ermmm jauh tak jauh...
bukan nyer jauh..tapi,ktorang sesat..dah la height way ..
tak pasai2 kna marah....
sbb jauh sangat..
maslahnya,aku dah bayo deposit bru lah akak kat cheras tuh bgi schedule...
kalu aku tau die wat kelas tyme tuh gak bek aku g cheras jer...
tak da lah sesat larat...
tpi,ape2 pon best lah...
nanti AKU budget nak wat tyme cuti
pastu nak buat bisnese...huhuhu...
spell my name...my name is hafizah!!!
tapi,dah pecah lah...



4 comments:

tura hepy said...

wehhh comelnyerr ko buat...boleh laa ajo kt kg lak pas nih hik3

penjaga_terbaik said...

boleh2...
no prob..
kelas dibuka kepada sume sepupu yea...
huhuhu

fadil___lah ^_^ said...

yeaayy!! kte tggu.. mastura ajo kte mask kueh ngn nasi puspasari, pizah ajo kte wat biskut cumey..ahahha..
cumey2.. ^^

penjaga_terbaik said...

inshaAllah...
nanti kiter ajor sepupu2 kiter yg cute ....huhuhu
tok hasilkan biscuit yg cute,orng nak blajo kna cute gak..hehehehe