Thursday, March 10, 2011

selamat ulang tahun penjaga terbaik

Assalamualaikum..


dah lama tak update blog...bukan yer pe perasaan malas yg melampau telah menguasai diri..huhuhu..
tapi,tis tyme nak update entry pasal diri sendiri.jgn marah yer..
hanya sekadar ingin berkongsi perasaan gembira..


kisah bermula apabila...
jeng jeng jeng..


tepat pada jam 12 malam tanggal 9 march yang lalu...aku terdengar nyanyian happy besday to you telah berkumandang di bilik aku kat  mahalah asiah...lagu itu aku dengar sayup2 je..
rupanya member2 aku tengah nyanyi lagu besday kat aku...aku inagt dorunk dok bernasyid ...sayup je bunyi..
tyme dorunk dtng tuh aku dah tdo...bukan ape..ngantok sangat..tyme tuh aku cam batok.so,aku pon makan r ubat..tak sangka aku tdo nyenyak sampai dorunk masuk bilik aku pon tak sedor...
yng aku sedar tyme suraya n wanh kot dok goyang2 badan aku soh bangun...aku pon ngan mata pisat2 pon bangun la...tak sangka sume ader..aku budget dorunk cam tak sambut sbb dah akhir 2 sem nih sume orng bz..tapi,dlm msa yg sama aku berhrap r jugak dorunk celebrate...huhuhu...
apa2 pon terima kasihla kat kawan2 sbb sudi celebtrate besday aku yg ke 23..uwahhh dah tua da..
terima kasih gak kat aini,wanah,ika,quya,shaday,fateha n susu sbb buat aku happy pagi tuh...
thanks banyak2 atas hadiah korunk..tak sangka dapat hadiah lagi..huuhu..



pic dihari kejadian..
pose yang same and even background pon sma.
UIA!!
hadiah dari kawan2
arigatou!!
aku paling suka card korunk
aku dah letak kat board study aku...
teringat kat korunk..
masih ayat yang sama cam last year..
masih mendoakn aku dpt suami solehh
wanah siap lukis lagi future husband aku..huhu  

makasih fatehah..
sayang nak makan chocolate nih..

thanks susu...bila kiter borin kte men pinochio ang nih.
sampai satu hari terkantoi ngan rom8 sbb ckap sorang2..uwahhh
malu!!

hadiah dri shaday,quya,ika n wanah..
thanks guys...
aku pakai p kelas ari tuh..tapi,korunk tak nampak pon..
bile pakai ingat kat korunk n rase confident..huhuhu
thanks ya..

advance dri shaday tok besday aku
tyme aku p klcc ngan shaday die belanja icecream nih kat aku
terharu tak terhingga..
kamsamida!!

tetibe terpikir..nape sume orng bagi hadiah color merah???


bersyukur sbb Allah bagi aku hidup selama 23 tahun nih..semoga aku mendapat keredhaan Allah sepanjang aku berhidup ini...

3 comments:

NanA said...

happy belated bfday cik penjaga terbaik. hehe. smoga pjg umur, murah rezek. happy selalu. nnt sy kawen jgn lupe dtg ye. hehe :))

p/s: kaler merah? tau xpe.. mybe sb background blog kmu kaler merah2 pink kot. hehe (^_^)

nursyahadah said...

http://princess-lucky.blogspot.com/2011/03/happy-birthday-sweetie-pie.html?zx=1663f57a296118e :)

penjaga_terbaik said...

nana>thanks nana...