Monday, November 15, 2010

surat dari kamilah..

salam...


ptg tadi aku sangat bosan.jadi,aku saja jer bukak album lama2...
aku nih suka la dok belek2 album lama..
teringat tyme muda2 dulu..zaman sekolah menengah..
pastu aku akn bandingkan badan n rupa aku skang...
pastu gelak sorang2..ermmm tu lah benda yg aku selalu wat kalu boring..
sampai adik aku cakap..."ko nih acik tgok gambo tu je"...hehhehehe
memang pon ..aku selalu tgok album tuh ..
dalam dok belek2 album tuh aku terjumpa kad2 n kertas2 yg member n senior aku bagi tyme kat sekolah teknik dulu...
nie card besday yg dormmate aku bg tyme form4
dorm bakawali...tyme nih aku kna buli terok sampai sume barang aku kna amik..
t

nie pon card yg diberi oleh kawan2..
tapi,yang had kuning tuh kamila yg kasi..
die bagi tyme aku nak SPM..


yng ni la..yg kamilah bagi..
pic bawah tu budget cam die la..hihihi

isi kandungan...to kak yong:-
-balik belanja kamilah makan sbb bagi ko surat.
-kurangkan makan!lari padang tiap hari!!
-kim salam kat......(x lah sebut namanya)hehhehe
-blaja betol2.taun nih nak SPM .
kamilah doakan kau everytime

-ingat mak ayah kalau tension..mesti ok nyer
-rindu kau..
bye.assalamualaikum




nih surat version aku plak tok kamilah..to kak ngah:-
-balik belikan akak patung rilakuma..hahahahaha
-banyakkan makan sebab ko makin kurus..
tapi,jgn makan benda yg tak leh makan!!

-kim salam kat hanim n member ko yg kenal akak..(ade ke yg kenal gue???)
-blaja betol2..insyaAllah ko mesti leh paham pe yg ko belajo..akak doakan ko everytime n every second..
-ingat mak n ayah kalau tension..
mesti orite nyer

-rindu n sayang ko!!!!sarangheyo!!!
-jaa..
-assalamualaikum

2 comments:

fadil___lah ^_^ said...

pergghh...siap ad album. terbaek lah! mst dlmnye bende busuk2 je..ahah. :p
hati terusik bila bc tjuk.. terharu deh.. :)

PLANET PROTECTOR CLUB said...
This comment has been removed by the author.