Wednesday, October 8, 2014

kenapa anda wajib tukar simkad anda kepada simkad tone excel bahagian 3..

Assalammualaikum

Semoga kita semua berada di bawah lindungan Allah yang maha memberi Rezeki..

Hari ni aku nak sambung sebab kenapa korang kena tukar simkad Tone Excel yang berbaloi-baloi nie..

Sebab yang ketiga adalah..korang boleh kekalkan no lama kesayangan korang dengan percuma sahaja!

No bertuah korang tu boleh dikekalkan dengan memenuhi syarat berikut:

1) No IC mestilah sama..maksudnya no IC korang mesti kena sama time korang beli simkad korang sekarang.Contoh, kalau dulu time mula-mula nak berjinak dengan hp.. korang beli simkad pakai ic siapa?kalau IC korang senanglah.kalau tak korang kena settle dgn centre dulu..so mudahkan kerja kedua-dua pihak

2) Pastikan semua bil yang tertunggak dibayar kalau korang nak tukar dari pospaid ke prepaid Tone Excel .ini pun akan memudahkan proses pengekalan no lama

3) Pastikan no anda bukan supplementary no ye..kalau ye sila settle dengan centre dulu..

So,kalau korang nak merubah hidup boleh la bertukar kepada simkad ajaib! Klik sini


No comments: