Thursday, October 9, 2014

Kenapa anda wajib tukar simakd Tone Excel Bahagian 4!

Assalammualaikum..

Semoga korang semua dibawah lindungan dan rahmat Allah..

Semalam tengok website air asia.Dah lama rasanya tak bercuti.Sekarang banyak  barang naik harga so kena la pandai-pandai berjimat cermat..hihihi..terpaksa la kan..

Namun diri ini tidak dapat ku tahan-tahan .Nak jugak pergi bercuti!So, tanpa segan silu jari -jari laju menekan tetikus dan melayari website. Yes dah jumpa.Destinasi bertuah adalah Australia!..nak jengok kangaroo. Tapi, budget macam ciput je tetibe dalam hati bebisik. Aku kan ada simkad ajaib..nape la aku tak gunakan simkad ajaib aku ni..hehehehe..


Untuk pengetahuan korang,sebagai pengguna simkad Tone Excel yang bijak pandai nie kita semua boleh dapatkan tiket flight air asia dengan PERCUMA tau.saya ulang percuma ok!Caranya ?? mula-mula korang dapatkan simkad Tone Excel dengan harga Rm90..siapa yang jual?? Klik sini 

Bila korang dah dapatkan simkad ajaib tone excel.korang dah boleh merancang nak pergi bercuti kat mana..ada pulak yang akan tanya..macam mana nak dapat tiket percuma??jawapannya senang je.tiap kali korang topup.korang akan dianugerahkan point.nilai point bergantung kepada amount topup korang.Contoh???

-Kalau topup rm10 korang wajib dapat 20 points
-Kalau topup rm 30 korang wajib dapat 70 points
-Kalau topup rm 50 korang wajib dapat 120 points

Banyakkan point yang korang akan dapat.so lepas korang dah kumpul point leh la rajin-rajin tengok destinasi pilihan.Contoh??aku nak pergi Australia so aku kena la kumpul point sampai 9000.Capai je target aku terus tebus..kan dah dapat tiket FREE!!  jimat sikit perbelanjaan..





Tapi kalau korang nak lagi jimat.Apa kata menginap kat Tune hotel Melbourne.Oleh sebab korang pemegang simkad ajaib Tone Excel.  korang akan dapat 30% diskaun.perghh!! percutian yang sangatt jimat..so tak da hal la kan minyak naik 20 sen..hehehehe






Wednesday, October 8, 2014

kenapa anda wajib tukar simkad anda kepada simkad tone excel bahagian 3..

Assalammualaikum

Semoga kita semua berada di bawah lindungan Allah yang maha memberi Rezeki..

Hari ni aku nak sambung sebab kenapa korang kena tukar simkad Tone Excel yang berbaloi-baloi nie..

Sebab yang ketiga adalah..korang boleh kekalkan no lama kesayangan korang dengan percuma sahaja!

No bertuah korang tu boleh dikekalkan dengan memenuhi syarat berikut:

1) No IC mestilah sama..maksudnya no IC korang mesti kena sama time korang beli simkad korang sekarang.Contoh, kalau dulu time mula-mula nak berjinak dengan hp.. korang beli simkad pakai ic siapa?kalau IC korang senanglah.kalau tak korang kena settle dgn centre dulu..so mudahkan kerja kedua-dua pihak

2) Pastikan semua bil yang tertunggak dibayar kalau korang nak tukar dari pospaid ke prepaid Tone Excel .ini pun akan memudahkan proses pengekalan no lama

3) Pastikan no anda bukan supplementary no ye..kalau ye sila settle dengan centre dulu..

So,kalau korang nak merubah hidup boleh la bertukar kepada simkad ajaib! Klik sini


Thursday, October 2, 2014

Kenapa anda wajib tukar simkad Tone Excel bahagian 2!

Assalammualaikum..

Hari ini nak kongsikan sebab kedua kenapa anda wajib memiliki simkad ajaib Tone Excel..

Sekarang nie ramai yang rata-rata agak frust dengan pengurangan subsidi kerajaan untuk petrol dan diesel..or erti kata lain ..MINYAK DAH NAIK 20 SEN ! aku paham sangat perasaan anda semua.sebabnya aku ni dok ulang alaik dari kl- shah alam hari-hari dengan menggunakan mesin yang bertuankan petrol dan menggunakan khidmat KESAS kesayangan amatlah terasa...


Dengan jam yang teruk di pagi hari..boleh tension kot..tapi..sebab aku pengguna dan pengedar simkad TONE EXCEL dah tak berapa nak tension sangat da..hari hari rasa macam hari raya..hehehe kenapa aku cakap gitu??sebabnya semalam aku tengok ewallet..tetibe aku rasa cam mana datang duit nih??aku expect sikit dapat lebih plak..ALHAMDULLILLAH!! ALLAH maha memberi.. 



So..sesiapa yang rasa macam nk rasa hari-hari hari raya..cepat dapat kan simkad TONE EXCEL nie..


Macam mana nak dapatkan simkad Tone Excel???

CALL !!! atau SMS !!!   0136285711
Kalau anda memang dah tak sabar nak tahu apa sebab kedua kenapa anda wajib tukar simkad anda sekarang kepada simkad TONE EXCEL..tolonglah jangan segan-segan klik sini..Simkad Ajaib!!